✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

Vandværker yder vi service og eftersyn af​

Søger du et kompetent firma til service af vandværker i Næstved og omegn, er vi hos Fladså-elektrikeren A/S et erfarent elektrikerfirma, som har udført service og eftersyn af mange vandværker gennem årene.

Få en serviceaftale af vandværker, så der løbende bliver ført tilsyn og udført service. En serviceaftale indebærer periodiske eftersyn, således at du undgår ubehagelige overraskelser, der potentielt kan være enormt dyre og skadelige.

Vi har mulighed for at udarbejde en serviceaftale i samråd med dig, så vi tilgodeser dine behov. Det kan være alt fra månedligt eftersyn til blot et par gange årligt.

Optimer sikkerheden af vandværker

I dag er der meget stort fokus på optimering af sikkerheden på vandværker. Det kan derfor være rigtig godt for dig, der varetager disse pligter, at få professionel hjælp af et kompetent elektrikerfirma, som har ekspertise i netop dette.

Hos Fladså-elektrikeren A/S er vi klar til at varetage hele eller dele af servicen, så du ikke skal bekymre dig om at foretage jævnlige eftersyn. På den måde sikrer du, at alt er i den fineste orden, men skulle der forekomme eventuelle udfordringer, kan vi naturligvis udbedre dem. Vi er klar til at hjælpe dig med at optimere sikkerheden på dine vandværker, når du har behov for det.

Erfaren og kompetent fagspecialist

Hos os får du altid en dygtig og erfaren fagspecialist, som er ekspert i at udføre service på vandværker. Vi har veluddannede folk i vores medarbejderstab, som alle arbejder med stor faglig integritet og stolthed. Vi følger alle opgaver til dørs, da vi lever af tilfredse kunder. Derfor udfører vi alt til perfektion, således at vi indfrier dine forventninger til os.

Bestil en fagmand til service af vandværker hos os og vær sikker på, at alt bliver gjort ordentligt. Få et uforpligtende tilbud på en fast serviceaftale, eller hvad du har behov for. Du kan kontakte os på telefon 55 76 75 00 eller ved at skrive til e-mail info@fladsaa-el.dk.

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk