✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

Få historien om Fladså-elektrikeren A/S

Fladså-elektrikeren A/S er et lokalt firma, som er beliggende på Myrupvej 11 i Myrup og ejes af el-installatør Carsten Bonde. I firmaet er vi 6 svende, 3 læredrenge, to på kontoret og én el-installatør, som hjælper både private og erhverv i og omkring Næstved, Skælskør, Haslev og omegn.

Ingen opgaver er for store eller små for elektrikeren

Vi beskæftiger os med alt el-arbejde i private hjem og ved landbrug, vandværker, offentlige institutioner, industri og byggebranchen. Vi opstiller varmepumper og solcelleanlæg, servicerer vandværker, laver el i hus- og staldbyggeri, programmerer IHC, rådgiver omkring energibesparende tiltag, sælger og monterer hvidevarer (og kører de gamle hvidevarer væk), udlejer lyskæder til æresporten, udlejer 15 eller 18 meter lift og meget mere. Vi kan udføre og hjælpe med alle former for el-service, og derfor er Fladså-elektrikeren et oplagt valg, når du har brug for professionel hjælp til el.

Vi er lokale og støtter lokalsporten samt andre gode formål

Vi er bl.a. sponsor hos FK Sydsjælland 05, Fladså Tennis, Svend Gønge Fodbold, Sydsjællands Golfklub, Askov Ridecenter, Næstved Golfklub. 

Fladså-elektrikeren står til din tjeneste – kontakt os

Har vi fanget din interesse? Så kontakt os i dag. Fladså-elektrikeren står til hver en tid klar til at hjælpe dig med din el-opgave og tilbyder god og professionel service.

Ring i dag på telefon 55 76 75 00, eller send os en e-mail på info@fladsaa-el.dk, så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.​

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk