✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

Vi udfører el-service i topkvalitet

Står du og leder efter en elektriker, som kan udføre dit el-tjek? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fladså-elektrikeren A/S får du el-service i særklasse. Vi har stor erfaring i branchen, og vi udfører derfor alle former for el-arbejde i Næstved, Skælskør, Haslev og omegn, hvor vi har glædet mange kunder med kvalitetsløsninger og god service. Vores kundekreds dækker over både private og mange typer erhverv, da alle har brug for el i solid kvalitet, som holder.

Vi er en autoriseret el-installationsvirksomhed, som udfører el-arbejde såsom:

  • El-arbejde i private boliger og staldbyggeri
  • Opstilling og service af varmepumper
  • Opstilling og service af solcelleanlæg
  • Service og eftersyn af vandværker og meget mere

Rådgivning i øjenhøjde

Søger du professionel og kompetent rådgivning om f.eks. energibesparende løsninger eller andre el-løsninger, så er vi altid behjælpelige med at dele ud af vores erfaringer og ekspertise på området. Vi har altid gode idéer til optimering og forbedring af dine el-løsninger, som på den lange bane kan spare dig for mange penge.​

Når vi udfører vores el-service, anvender vi udelukkende de bedste materialer, hvorfor du kan være sikker på, at du får god kvalitet både materialemæssigt, men også rent fagligt og på den service, vi yder. Vi er til for at hjælpe dig med dine el-installationer, så kontakt os hellere end gerne for at få gode råd med på vejen.

Kontakt os for at høre mere om vores el-service

Kunne du tænke dig mere information om vores el-service eller priser? Så kontakt os i dag! Hos Fladså-elektrikeren A/S er der ingen opgaver, der er for store eller for små, og uanset om du er privatkunde eller indehaver af et stort firma, så står vi klar med professionel hjælp.

Vi hjælper store såvel som små kunder, da vi har fokus på at tilfredsstille alle, som har brug for en elektriker, der leverer en god kvalitet og et højt serviceniveau hver gang. Vi er imødekommende overfor alle typer opgaver, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud med en god pris på det, du ønsker udført.

Du kan kontakte os på telefon 55 76 75 00 eller på e-mail info@fladsaa-el.dk, så hører du fra os.​

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk