Solceller

Du nedbringer dit elforbrug og opnår derfor en besparelse på elregningen. Producerer du mere el end det som bruges i husstanden, vil det overskydende strøm blive eksporteret ud i elnettet i takt med at din elmåler ”løber bagud”. Det vil sige, at når du bruger mere strøm end der produceres af dine solceller, kan du hente strømmen tilbage uden at skulle betale for det. En gang om året aflæses måleren og regnskabet gøres op med dit eget elselskab.

Hos Fladså-Elektrikeren A/S hjælper vi dig med alt, lige fra vejledning, indkøb, montering og vedligeholdelse.

Solcelleanlæg med batteri

Solceller med batteri gør det muligt at lagre al den strøm, som solcelleanlægget producerer. Normalt vil den potentielle overskudsstrøm blive sendt videre til elnettet, men i stedet opbevares den i batteriet.

Det betyder, at du kan bruge den oplagrede strøm om natten, når solen ikke skinner og solcelleanlægget derfor ikke producerer strøm.

Solceller med batteri er en fornuftig investering, især hvis du har elbil, som du primært oplader om aftenen og om natten. Du kan nemlig bruge solcelleanlægget til at oplade din elbil tidligere på dagen, når solen skinner, og bruge den oplagrede strøm om aftenen om natten til at dække dit hjemlige energiforbrug.

Du kan kontakte os på telefon 55 76 75 00 eller på e-mail info@fladsaa-el.dk, så hører du fra os.​

​Kontakt os


Du kan kontakte os på telefon 55 76 75 00 eller på e-mail info@fladsaa-el.dk, så hører du fra os.

Summationsmåler

Udfyld nedenstående skema ved tilmelding af summationsmåler.​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk