✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

El-arbejde og el-service i særklasse​

Hos Fladså-elektrikeren A/S får du el arbejde i særklasse. Vi udfører alle former for el-arbejde og el-service i Næstved, Skælskør, Ringsted og omegn - vi har glædet mange kunder med kvalitetsløsninger og god service. Vi har kunder inden for mange typer erhverv, da alle har brug for el i solid kvalitet, som holder. Vi er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, som udfører el-arbejde såsom:

Rådgivning om el-arbejde i øjenhøjde

Søger du professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med el-arbejde eller for eksempel energibesparende løsninger, er vi altid behjælpelige med at dele ud af vores erfaringer og ekspertise på området. Vi har altid gode idéer til optimering og forbedring af løsninger, som på den lange bane kan spare dig for mange penge. Vi udfører også gerne el-service løbende.

Vi anvender selv de bedste materialer til alle former for el-arbejde, hvorfor du kan være sikker på, at du får god kvalitet både rent fagligt, men også målt på den service, vi giver. Vi er til for at hjælpe dig med dine elinstallationer, så kontakt os for at få gode råd med på vejen.

Vi udfører el-service hos private og erhverv

Hos Fladså-elektrikeren A/S er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Uanset om du er privatkunde, der skal have lavet mindre el-arbejde i køkkenet eller andre rum, eller om du er indehaver at et stort firma, som skal have installeret el over det hele i et nybyggeri eller regelmæssigt el-service.

Vi hjælper såvel store som små kunder, da vi har fokus på at tilfredsstille alle, som har brug for en elektriker, der leverer en god kvalitet og et højt serviceniveau hver gang. Vi er særdeles imødekommende over for alle typer opgaver, og vi kan give dig en uforpligtende pris på det, du ønsker lavet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 55 76 75 00 eller på e-mail info@fladsaa-el.dk.

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk