✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

Eleftersyn som er kompetent og professionelt​

Hos Fladså-elektrikeren A/S tilbyder vi et professionelt eleftersyn i forbindelse med hushandler i Næstved og omegn. Få et autoriseret eleftersyn af os, da vi er fagligt kompetente og har stor erfaring med udførelse af denne type eftersyn, som har været lovpligtig siden 2012 i forbindelse med en hushandel.

Vi foretager en gennemgang af husets elinstallationer ved forskellige stikprøver, hvor de tilgængelige installationer undersøges grundigt. Et eleftersyn må udelukkende udføres af en autoriseret el-installatør og det kan vi hjælpe dig med, så du får papir på, at det er udført korrekt til punkt og prikke.

Få en erfaren fagspecialist til at udføre eleftersyn

Når du bestiller eleftersyn hos os, får du en erfaren fagspecialist. Et grundigt eleftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished om elinstallationernes el-sikkerhedsmæssige tilstand.

Ved at vælge os til at udføre eftersynet, kan du vide dig sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret fagmand. Vi er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. Få udført dit eftersyn ordentligt og efter bogen ved at vælge os, og vi garanterer for god kvalitet og et højt serviceniveau.

Kvalitetssikring af dine elinstallationer

Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige installationer i boligen eller funktionssvigt, har vi mulighed for at give dig et godt tilbud på at udbedre forholdene. Vi kan kvalitetssikre din bolig, da vi er meget omhyggelige med vores installationer. Dermed optimerer vi forholdene, så din bolig glider nemt gennem et eleftersyn.

​Få et autoriseret eftersyn hos os og vær sikker på, at det bliver udført med præcision og faglig integritet. Du får en god service, og når vi er begyndt på en opgave, følger vi den også helt til dørs, således at vi får et resultat, som alle er glade og tilfredse med.

Bestil eleftersyn på telefon 55 76 75 00 eller på e-mail info@fladsaa-el.dk.

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk