✔ Vi klarer alle opgaver ✔ God og professionel service ✔ Autoriseret eleftersyn​

Få udført et sikkert og professionelt el-eftersyn

Skal du have udført et el-eftersyn? Hos Fladså-elektrikeren A/S tilbyder vi et professionelt og autoriseret el-eftersyn og el-service i forbindelse med hushandler i Næstved, Skælskør, Haslev og omegn. Vi er et team af fagligt kompetente elektrikere, og vi har stor erfaring med udførelse af denne type eftersyn, som har været lovpligtigt siden 2012 i forbindelse med hushandel.

Når vi udfører et el-eftersyn, gennemgår vi husets el-installationer ved forskellige stikprøver, hvor de tilgængelige installationer undersøges grundigt. Et el-eftersyn må udelukkende udføres af en autoriseret el-installatør, og det kan vi hjælpe dig med, så du får papir på, at det er udført korrekt til punkt og prikke.

Få dit el-eftersyn udført af en erfaren fagspecialist

Når du bestiller et el-eftersyn hos os, får du en erfaren fagspecialist. Et grundigt el-eftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished om el-installationernes sikkerhedsmæssige tilstand.

Ved at vælge os til at udføre eftersynet, kan du vide dig sikker på, at det bliver udført af en kvalificeret fagmand. Vi er en autoriseret el-installationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation. Dermed kan vi udføre dit el-tjek ordentligt og efter bogen. Vi garanterer for god kvalitet og et højt serviceniveau.

Kontakt os og book tid til el-service i dag

Kunne du tænke dig at booke tid til, at vi kommer ud og tjekker dine el-installationer, eller vil du høre mere om f.eks. vores priser eller andet? Så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig!​

Hvis el-eftersynet påviser, at der er ulovlige installationer i boligen eller funktionssvigt, har vi mulighed for at give dig et tilbud med en god pris på udbedring af forholdene. Vi kan kvalitetssikre din bolig, da vi er meget omhyggelige med vores installationer. Dermed optimerer vi forholdene, så din bolig glider nemt igennem et el-eftersyn.

Kontakt din elektriker i dag på telefon 55 76 75 00 eller e-mail info@fladsaa-el.dk, og få et autoriseret el-eftersyn hos os. Vi garanterer dig, at opgaven bliver udført med præcision og faglig integritet. Hos os får du altid en god service, og vi forlader aldrig en opgave før alle parter er tilfredse med resultatet.​

​Lad os høre fra dig i dag

Står du med nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DIN SIKKERHED

Vi sikrer dig en god service​

Når vi går i gang med en opgave, så sikrer vi altid det bedste resultat hver gang.

​Firmainformation

Fladså Elektrikeren A/S

CVR: 20652284

Adresseinformation

​Kontaktinformation

​Telefon: 55 76 75 00

Carsten Bonde: 20 73 75 48

Mail: info@fladsaa-el.dk